1 December 2020

Inderdaad, de kleinsten krijgen hier ook paardrijles. We leren ze gewend worden aan een paard en doen leuke spelletjes met hen. Denk maar aan reisje rond de wereld op een zadel, op een paard. Voor een volwassene niet simpel, voor de kleinsten een fluitje van een cent.

Wij bieden de kinderen een 3 uur durend feestje aan bestaande uit een rondleiding op de manege, basisles hoe poets ik een paard en naargelang de ervaring van de kinderen voltige op het paard (basisoefeningen zonder teugels) of een ritje op een pony. Daarna krijgen ze de keuze hotdogs, pizzabaguetten, pannenkoeken of frietjes (de jarige kiest, de hele groep eet hetzelfde) en een drankje. Minimum 10 kinderen, maximum... Een feestje is 100 € voor 10 kindjes, 10 € per kind extra. Voor meer info : Contacteer ons
Elk jaar draaien onze ponykampen rond een nieuw thema. Het ponykamp eindigt dan ook met een show waar het thema van het ponykamp centraal staat. Het thema van het ponykamp 2017 is Tomorrowland. Ruiters klein en groot maken na een week lessen en oefenen deel uit van de show om te laten zien aan mama's en papa's, en andere kijklustigen wat ze de week van het ponykamp geleerd en bijgeleerd hebben. Het einde van deze show is voorzien rond 20.00 uur, al is dit moeilijk te voorspellen. Na de show is er nog een diplomauitreiking. Tijdens de show kan iedereen genieten van een lekkere BBQ, liefst op voorhand inschrijven. Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur. De poort blijft gesloten tot 17.00 uur, dit om de ruiters de tijd te geven te eten voor de show en de nodige voorbereidingen te treffen. Ten slotte, niet onbelangrijk: ons ponykamp kost 300,00 € Een voorschot van 50,00 € dient gestort te worden bij inschrijving op onze rekening BE86 6528 3912 4450 met vermelding naam van de deelnemer. Deelnemen aan onze BBQ kost 12,50 € p/p, kinderen onder de 10 jaar 7,50 €, bonnetjes krijg je niet, alleen willen we niet dat je met honger naar huis gaat dus kom gerust een paar maal terug je bord vullen. De deelnemers van het ponykamp eten voor de show, maar tijdens of na de show mogen zij gerust nog eens komen aanschuiven, dit maakt deel uit van het ponykamp. Schrijf je nu in!